Te bate femeia, a?

1 din 4 bărbați este abuzat fizic de femei. Cel puțin așa relatează video-ul de mai sus.

Enough is enough. Prea multe filme cu experimente sociale în care bărbații sunt victimizați. Efectiv m-am săturat.

Bărbații sunt ființe la fel de sensibile ca voi fetelor, uneori chiar vă întrec. O spune un bărbat. Uneori suntem atât de angrenați în sentimente și trăiri încât emanăm și transmitem stări de sensibilitate. Suntem romantici, suntem emotivi și suntem mai mult decât ceea ce părem. Fiecare bărbat are slăbiciunea lui și în momentul în care o găsești îți poate dovedi ceea ce descriu mai sus.

Oamenii care au făcut acest experiment social încearcă să ne arate modul în care reacționează oamenii la conflictele conjugale. Vaaaai… băiatul își ia bătaie și nimeni nu zice nimic, ba chiar participă. Ce surpriză…

Părerea mea este că dacă îți iei bătaie de la femeia ta înseamnă că ori ești anorexic, ori ea e cât biblioteca și face lupte libere. Întrebarea mea este… CUM? Cum îți iei bătaie de la o femeie și tu să permiți asta? Nu susțin violența absolut deloc, dar ați văzut vreodată un leu care își ia bătaie de la o leoaică? O gorilă primind castane de la “nevastă”?!

De ce nu reacționează nimeni când un bărbat își ia bătaie de la o femeie? Pentru că toată lumea e conștientă că el permite asta, ci nu că ar fi incapabil să se apere, contrar exemplului feminin. Nu zice nimeni că femeia e mai fraieră, ci este doar inferioară din punct de vedere al staturii, musculaturii și agresivității accentuate din cauza testosteronului.

Ca să mă fac foarte bine înțeles: NU susțin că în filmulețul de mai sus el trebuia să-i remodeleze mufa, ci pur și simplu… NU MAI STA CA PROSTU’ SĂ DEA ÎN TINE. CÂND FEMEIA E NERVOASĂ, FUGI!!!

Nimeni nu trebuie să lovească pe nimeni!

Vreau sa spun exact ceea ce vreau sa spun, nu ce se cere!

Facebooktwittergoogle_plusmail

Comments