Niciun bărbat nu e mai anti-feminism decât o femeie feminină

Alo?! Gara?! Bună ziua, la ce oră pleacă trenul spre societatea normală în care termenul de “political correct” era folosit doar cu scopul combaterii xenofobiei?

De când este criticat un om pentru o opinie sinceră și total adevărată? De ce curentul ăsta dus din ce în ce mai mult în absurd – feminism – a devenit un drog al femeilor care devin niște găini fără cap, dar paradoxal au inteligența necesară să manipuleze orice argument al tău în victimizarea sexului ei?

O astfel de persoană emană superioritate până și prin cuticulele pe care și le roade în timp ce se gândește cum să mai dea “lecții” purtătorilor de testicule care sunt niște oameni lipsiți de valori și moralitate… în viziunea lor. Mama lor de mârlani!

Multe persoane au ajuns să vorbească de moralitate, drepturi, etică și valori. Nici nu vreau să mă gândesc câte dintre aceste megafoane stricate au și deschis cu adevărat o carte în domeniu.

15492055_1258539287545462_1822077134492626530_n

Nu mai vreau să discut politică pentru că de la ultimele alegeri mi s-a aplecat, dar vreau să discut până când o să iasă fum din tastatură în legătură cu ceva: “aleasa sexy PSD”. Acest subiect a inflamat toata societatea de pe facebook și a dus discuția undeva în decor. Am fost virulent corectat după ce am comentat la aflarea acestei vești într-un mod – citez – “lipsit de moralitate, etică și decență”.

Comentariile mele nu au avut vreo treabă cu vulgaritatea sau lipsa de decență pentru că a fost o scurtă analiză a fenomenului. Am spus că toată atenția asta negativă pe care și-o primește tanti nu ține doar de țâțe, buci și craci, ci de faptul că intuiția cetățeanului vede un urmaș al Elenei Udrea – un sinecurist. Decolteu adânc și întuneric profund – în cap.

Mă așteptam la niște moțați să înceapă să se dea pătrați cu political correctul lor, dar nu mă așteptam să sară în sus feministele. Ciudat este că feminismul transformă femeile în bărbați. Pentru afirmația asta mă aștept la niște comentarii demne de o lectură în metrou.

O femeie nu poate să fie egală cu un bărbat cum niciun bărbat nu poate fi egal cu o femeie. Aveți nevoie de mai multe lămuriri doamnelor feministe?!

Suntem singura specie în care niște tâmpiți s-au trezit să ceară niște drepturi inexistente sau să arunce cu căcat în normalitate prin exagerarea și inflamarea discursului și nu mă refer doar la feminism. Atenție! Normalitatea este hotărâtă de majoritate.

Te simți lezată când te fluieră unul pe stradă, te înțeleg și nu mi se pare normal, indiferent de cum arăți sau ești îmbrăcată. În schimb, să nu reușești să delimitezi mârlănia și să începi să îți verși frustrarea pe toată populația masculină mi se pare patetic. Problema este că majoritatea feministelor se atacă atât de rău încât ar porni o cruciadă împotriva porcilor de noi care avem tupeul să le cerem ceva pentru care au fost programate de natură – să fie femei, nu scârțâietori.

Conceptul de egalitate între femei și bărbați este o manipulare proastă creată și promovată probabil de un bălos de genul Radu F. Constantinescu sau Nimenidenicăieri. Nu poți să compari merele cu perele, cum nu poți să compari nici femeile cu bărbații. Da, într-adevăr sunt amândoi oameni, dar și merele și perele sunt amandouă fructe!

Trec la subiect și vreau să menționez că nu doar sexy PSD-ista sau feministele întâlnite în discuțiile pe acest subiect m-au făcut să scriu, ci fenomenul general care ușor ia amploare și la noi în țară – un fenomen total idiot.

Drepturile femeilor trebuie apărate, dar nu așa. V-ar plăcea ca unul din reprezentanții voștri să fie domnișoara de mai jos, căci ea este parlamentar acum?!

aleasa
Corina Bogaciu – deputat ales din partea PSD în alegerile parlamentare 2016..

Terminați odată cu ipocrizia asta mizerabilă. Dacă vi se pare normal ca fătuca de mai sus să fie reprezentant ales al poporului în Parlamentul României vă urez succes în viață cu astfel de alegeri. Dacă îmi spui că noi am ales-o, te rog să te gândești mai bine pentru că poporul a ales PSD, iar PSD-ul și-a ales candidații.

Câți dintre votanți credeți voi că au citit lista de candidați de pe fiecare buletin de vot?! Aproape nimeni pentru că nu avem timp de așa ceva. Trebuie să ne ducem la muncă să sclavagim pe plantație având în vedere că avem cea mai proastă cotă de bani/oră din Europa. De ce?! Păi tot din vina “valorilor și principiilor morale” despre care tot discutați că le luați apărarea. Acelea le-am votat! Partidele care put a moralitate și valori. Uite mai sus valoare! 5 mii de euro pe stângu și încă 5 pe dreptu’. Asta dacă nu și-o fi făcut ceva în plus.

Care este oare programul ei politic pentru 4 ani, sau inclinațiile în derivările doctrinei? Stai așa… ce e aia doctrină?!

În încercarea mea inutilă de a vă înțelege curentul pe care îl urmați așa vehement – feminismul – nu reușesc să trec peste ceva. Unele dintre voi sunt atât de bătute în cap încât nu știu să-și aleagă bătăliile. Voi credeți că orice caterincă/glumă porcoasă/remarcă/observație/sau altă formă de exprimare în legătură cu o femeie reprezintă cea mai mare nenorocire și că din cauza unui mișto făcut pe net există femei exploatate, discriminate și abuzate în lume. Trebuie să detonați toată opinia publică cu drepturile și valorile din capul vostru plin de biscuiți umflați cu apă de trandafir și fond de ten?!

Și bărbații sunt denigrați și luați la mișto și făcuți în toate felurile de voi, dar nu începem să ne umflăm de plâns sau să ne dăm cu curul de pământ devenind chiar violenți și agasanți în discuție. Nu, nu facem asta! Ne ținem gura și ne băgăm sub mașina aia de spălat – că nu se repară singură.

Hodoronc tronc am dat fără să vreau de încă una care apară principiile și nu persoana – Ioana Stăniloiu, prietena lui Remus Cernea. În plus, a inițiat un protest prin care vrea ca fetele să ia exemplul ei – citez:

“În semn de solidaritate cu “PSD-ista sexy”, nu ar fi rău ca femeile să pună un selfie cu un decolteu adânc. 🙂)”

Sursa: Facebook - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1212808895441063&set=a.121405014581462.26293.100001358927899&type=3&theater
Sursa foto: Postarea în semn de protest de pe Facebook.

Foarte tare frate! Halal protest! Hai fetelor, aratați-vă decolteul pe facebook!

x7dw5rr

Ioana Stăniloiu vorbește și despre prejudecăți. Citez:

Nenorocirea este că aceia care judecă în funcție de aparențe sunt de arătat cu degetul și nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu și atât. Nu avem alte informații despre caracterul ei, despre calitatea ei umană, despre potențialul sau viziunea ei în politică. Dar cei care au atacat-o au făcut-o pe baza prejudecăților.

Eu cred că sunt intuiții, nu prejudecăți. Intuiția a contirbuit la supraviețuirea speciei umane. Mă tem că urmând un astfel de curent “political correct” o să ajungem ca în filmul Idiocracy.

Ce tâmpită mi se pare ideea de a tolera, ba chiar susține, femeile care își pun silicoane sau fac alte sacrificii împotriva naturii lor doar ca să arate “bine”.

Păi dacă am avea ceva între urechi am afla următoarele: femeiele care își fac operații estetice o fac pentru ghici: ESTETICĂ. Asta înseamnă că ceea ce susțineți voi, feministelor – și anume că nu haina face pe om, ci invers, denotă un singur lucru. Sunteți ipocrite. De ce luați apărarea unor femei care promovează superficialitatea și lipsa de respect pentru sine prin învinuirea celorlalți, cei care au o reacție la ceea ce văd?! Poate omul cu care te cerți tu nu are valorile pe care le promovezi tu și nici nu le susține.

Operațiile estetice au ca fundament complexe și frustrări venite din cauza superficialității din societatea contemporană. Problema este că sunt acceptate ca fiind ceva normal. NU! Nu este normal să îți bagi silicon în sâni doar ca să se uite boul din metrou la tine după care tu să devi ofensată de acest lucru. “Attention whore” se numește fenomenul.

NU! Nu este de apărat niciun principiu atunci când tu “faci curat” prin pozele “porno” de pe Facebook când ai aflat că te-a făcut unchiu’ Pandele parlamentar. Nu este de apărat niciun principiu când tu nu faci nicio declarație în legătură cu vria apărută pe facebook din cauza ta. Dar până la urmă de ce să nu lăsăm proștii să se certe, no?!

Aleșii poporului trebuie să fie un exemplu pentru popor, nu exercițiu de toleranță.

Când madam Udrea era acuzată din stânga și dreapta că poartă în geantă genunchiere pe care scrie “Să trăiți bine&I love you Băse” nu mai apăra nimeni niciun principiu. Când venea cu decolteu până la brâu și făceați mișto în toată presa de asta nu mai era nimic imoral. Unde erați dragelor atunci?! Vă ștergeați mucii la telenovele, sau căutați să apărați alte principii inexistente pe facebook?!

Reiau ideea cu alesul bătăliilor. Vă înțeleg punctul de vedere și îl și susțin. DA, așa este: NIMENI ȘI NIMIC nu trebuie să fie judecat după copertă în contextul capacităților mentale! Foarte drăguț că “susțineți un principiu și nu o persoană”, însă țin să vă dezamăgesc pentru că subiectul pe care voi îl dezbateți cu aceste principii este unul fabricat de frustrarea voastra (o înțeleg si pe aia). Ați deturnat într-un mod patetic discuția în favoarea unei răbufniri pe care probabil ați vrut-o să fie dezbătută odată cu alegerile și nu își făcea apariția această oportunitate – așa că ați creat voi situația de așa natură încât să vă spuneți of-ul.

Oamenii nu discută despre faptul că o femeie e automat proastă dacă are un stil vestimentar deocheat. Oamenii discută despre faptul că statistic vorbind (folosind intuiția de care vorbeam mai sus) majoritatea femeilor superficiale nu prea au prea multe competențe în a cârmui țara prin legiferări.

Faptul că lumea face mișto pe tema vulgarității ei este pur și simplu satiră. Dacă făceau glume despre minorități sau despre x sau y, care era principiul pe care îl mai apărați?! Nu e vorba doar despre feminitatea exploatabilă dragelor, este vorba de mai mult. Este vorba despre faptul că în țara asta există o clasă de oameni care se cred zei – sexy aleasa în curând o să facă parte din această clasă. Cine știe… poate este viitoarea Afrodita.

Revenim la declarația domnișoarei Ioana Stăniloiu. Ea abordează și “nepotismul” din subiect. Cică domne’ nu e vina fetii că a fost aleasă, ci a aleșilor.

Citez:
Alta bună: nepotism.
Nepotismul este atunci când familia te pune într-un post din administrație. Dacă ești cu toată familia pe liste și lumea te votează, e problema cetațenilor care votează astfel de candidați.
Pun pariu că mulți care au votat PSD acum o critica dar, de fapt, ar trebui sa se critice singuri pentru ca ei au votat-o.

Aș pune un pariu cu Ioana Stăniloiu: dacă pe buletinul de vot, în loc de numele Corinei Bogaci (aleasa sexy) apărea poza ei de pe facebook, mai ieșea oare deputat?!

Poporul român nu este așa “contemporan” cu restul lumii superioare din care faceți parte voi – apărători ai moralității, gardieni ai decenței. Poporul român este unul tradițional care nu halește să fie condus de bombe sexy. Poporul român se uită la țâțe și buci la Capatos pentru un singur lucru: să facă mișto de ele și să se mire.

E ce să vezi… vin niște doctori docenți ca voi să învârtă moralitatea și valorile omenești deasupra capului în stilul lui Greuceanu cu buzduganul. Băi câtă superioritate și asta pentru ce?! Pentru că nu vă convine vouă că românii fac în continuare ceea ce au făcut și până acum: râd și se miră de cât de panarame pot fi unele/unii?!

Exemplul ăsta de feminism mi se pare o fugă de asumare și de responsabilitatea de a fi femeie. Practic se încearcă introducerea în normalitate a unui set de valori false în umbra unui pretext adevărat.

Că tot ați menționat de iji de mii de ori cuvântul “decență”, urmez trendul convingerilor voastre, a celor care nu sunt de acord cu critică la adresa “principiului” ăsta sexy și tind să cred că dacă ieșea deputat Naomi sau Mariana Cur de Fier nu era nicio problemă în capul vostru, nu?!

Ca să nu ziceți că am făcut o comparație extremă. Alt exemplu: De ce când facem mișto de aspectul unui bărbat politician nimeni nu face spume?

Cine suntem noi să apăram principii, valori, moralitate sau etica atât timp cât noi habar nu avem ce sunt acestea. Dacă ne-am delecta cu câte o carte înainte să deschidem gura despre astfel de subiecte poate nu mai ajungem în zone atât de obscure ale discuției.

Etica, valorile, moralitatea nu o decizi tu. Bărbat, femeie sau elicopter Apache – nu conteaza cine și ce ești – moralitatea și etica este la fel pentru toată lumea, iar valorile pe care le promovează sexy deputata în pozele respective sunt total false și greșite pentru mulți. Țineți minte că generațiile care urmează ne au model pe noi și nu toți știu să și aleagă.

Dabia aștept peste 4 ani să văd cât de tare n-ați avut dreptate, iar noi – pulimea – cei lipsiți de valori și moralitate să vă cerem părerile de doctori docenți.

Vreau să închei printr-un exercițiu de imaginație. Cum ar fi să pornim și noi, bărbații, un curent la fel de vehement ca al vostru – “masculinismul”. O să pledez și eu ca bărbații să nu mai fie luați ca atare, că nu look-ul contează și că adevăratul six-pack e cel de bere. De fapt, o sa cer drepturile bărbaților de a fi masculi adevărați.

O să mergem la agățat cu o bâtă pe care scrie “Hai fă!” sau în cazurile autentice un grohăit paleolitic. Vă dăm una după ceafă și vă târâm de podoaba capilară până în mancave-ul nostru. First date și end of story.

Nu poți să renegi natura masculină! Nu este drept! Fir-ar!

Bărbații nu vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Bărbații pleacă pe Marte după ce femeile au venit de pe Venus. 🙂

ATENȚIE! În articolul ăsta nu am băgat toate feministele în aceeași oală. Nu au loc pentru că sunt multe rău. Lăsând gluma la o parte, articolul vizează extremiștii, oamenii prea radicali și rigizi la părerile celorlalți. Am rămas uimit cât de ușor poți să te iei la ceartă cu un om doar pentru că el crede că doar el are dreptate.

În final, subliniez faptul că respect în egală măsură atât femeile, cât și bărbații și dreptul la opinie al fiecăruia. În plus, consider profund greșit faptul că o femeie trebuie să muncească mai mult decât un bărbat pentru aceleași recompense, indiferent de natura lor. Detest societatea discriminatorie în care trăim și detest inegalitatea de șanse la care suntem supuși zilnic.

În articol am vrut să vorbesc despre faptul că feminismul începe să nu mai reprezinte lupta pentru ceea ce contează și nu mai are legătură cu drepturile femeilor, sper că mi-a ieșit. 🙂

PS: Dabia aștept să ia amploare protestul ăsta cu decolteul pe Facebook!

PS2: Articolul conține satiră cât și urme de pamflet, inclusiv titlul. Astfel, vă rog să-l tratați ca atare.

PS3: În urma acestui articol îmi e frică să nu dea peste mine o broscuță VW cu gene puse la faruri în momentul în care deschid frigiderul.

PS4: Nu a zis nimeni nimic despre intoleranța bărbaților la decolteul femeilor. Consider asta ca fiind modă, normalitate și sexoșenie cât timp este în limita bunului simț. Spre exemplu, pe domnișoara Stăniloiu nu o consider vulgară în poza respectivă. În schimb pe sexy deputată, da!

PS5 – gata ăsta e ultimul: Vă recomand să vă uitați la acest clip:

Vreau sa spun exact ceea ce vreau sa spun, nu ce se cere!

Facebooktwittergoogle_plusmail

Comments