Cosul de gunoi arunca cu hartii in noi! – “Mai lasati-ma cu Constitutia!”

Mir - aducator de imunitate

Param-pam sau Paraipan? Mizerie sau impresii de lord? Cos de gunoi sau Parlament? Cine s-au trezit ca sunt acesti mirifici conducatori ai nostri? Ehee… prea multe intrebari…

1. Mirul este mai nou un scut anti-DNA?

2. Cine e basina asta fermentata prea mult in chilotii Casei Poporului?

Fiti mandri! Avem un o clasa politica de ELITA. Banuiesc ca nu mai are rost sa specific si ce elita nu?!

Pana la urma… am intrat in normalitate zic eu… Unul tipa de la Cotroceni ca nu e bine, altii de la Senat se comporta de parca nici n-ar exista neamțu’, iar pe altul il framanta o sonerie…. si uite tooot asa frate.

Cum zice si in citatul ce insoteste numele blogului “Istorie este o explicatie, dar nu o scuza”… Pai daca o fi vreo explicatie…

Daca istoria este o explicatie, dar totusi nu o scuza. Logic vorbind, daca se repeta, inseamna ca explicatia nu a fost inteleasa nu?! De-abia astept sa se repete ’89. Dar sincer nu cred ca-si doreste nimeni sa se repete cu pierdere de vieti, ci doar de functii si averi.

Va tot vaitati ca impartim cu Ucraina cateva sute de km drept granita si ca acolo ce se intampla e din cauza coruptiei. Da, asa este! Aveti dreptate, intr-o oarecare masura! Din cauza unei spirale a coruptiei s-a ajuns unde s-a ajuns, acolo. Dar problema e fix invers proportionala, aici… Voi credeti ca daca dati exemplu ceva mai rau ca voi, o sa fi-ti pusi intr-o lumina mai buna? Nu dragii nostri! O sa fiti in curand tratati cum au fost alesii lor. Si sincer, o meritati cu varf si indesat!

Acum ma gandesc sa ma i-au de populatie… Dar cine sunt eu in masura sa o fac? Un simplu cetatean ca voi toti… Unii dintre noi poate mai ridica glasul, altii poate s-au resemnat (cel mai periculos femonomen pentru o tara), altii poate pur si simplu sunt ignoranti si le este mult mai bine sau poate altora chiar nu le pasa ce se intampla in tara lor cat timp isi fac bagajele… Dar ma intreb… in timp ce unul pleaca, “preventiv”, temporar sau chiar definitiv… Tara asta a cui ramane? A lor? Pai daca e asa, de ce nu am plecat toti in ’90? Pentru asta am trecut la democratie? Sa avem mai multi dictatori, nu unul?

Daca pleci nu rezolvi si problema. Nu poti sa iti alegi nici tara cum nu poti sa iti alegi nici parintii. Daca pleci tot roman esti si tot roman vei ramane. Daca vrem sa plecam si tot nu ne pasa de ce lasam in urma macar aparati-va capitalul de imagine.

Si totusi…

Doamna Florina Jipa, o femeie cu atatea formari, titulaturi si intelect super-dezvoltat nu a venit in Parlament pentru a face cariera, atunci ce cauta oare?

Vreau sa spun exact ceea ce vreau sa spun, nu ce se cere!

Facebooktwittergoogle_plusmail

Comments

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.